Familiedag - zaterdag 29 september 2018

Familiedag - zaterdag 29 september 2018

De Teambuilding en Familiedag gaan hand in hand.

Mooi weer, slecht weer, niets kan ons deren. Massaal welkom tegen onklopbare prijzen met een spectaculaire ambiance en een onvergetelijke gezelligheid.

Vanaf 14.00 verwelkoming

Daarna opbouw groepen voor Highland Games (in de traditionele outfit) of Spel zonder grenzen (kantoormedewerkers, familie, buren, vrienden, sportclubs, …).

Speel je mee als een stoere held? Dool je wat rond als supporter? Ga je gewoon kijken en aanmoedigen? Wil je liever de Quads eens uitproberen? Heb je zin in een tochtje met de huifkar door het Haspengouwse landschap? Durf je een lasershooting aan? Liever leren boogschieten?

Wil je jouw kapoenen toevertrouwen aan de beschikbare monitoren (tweetalig) voor het springkasteel, schmink, creatieve manuele expressie, initiatie drum, kindersporten, …?

Bij echt slecht weer opent het kasteel zijn mysterieuze kamers, zolders en kelders met attractieve en uitdagende opdrachten. Als geboren optimisten gaan we eerst toch maar voor groen en zon.

Natuurlijk is er permanent bier, wijn, frisdrank, snoep, knabbeltjes, ijsjes, gebak op de grote Middeleeuwse binnenkoer of in de ridderlijke feestzaal à volonté in eigen bediening en aan uw tempo !

Afsluiten doen we met de ruime receptie (uitreiken van de vele prijzen, eren van de heldhaftige spelers) en een aantrekkelijk BBQ buffet opgeluisterd door een aangename liveband.

Last call om 22.00 uur !

Omdat we het héle kasteel afhuren, hebben we dringend nood aan aantallen !

Wil nu reeds inschrijven, zonder details, zodat we onze planning verder kunnen uitwerken.
De keuzes vragen we u later in een directe mail.

Wat kost dat ?
€ 120 pp voor niet leden
€ 60 pp voor leden LVAB (van welke afdeling ook)
€ 15 pp voor kinderen onder de 10 jaar 
€ 30 pp voor jongeren van 10 tot 18 jaar

Als u nu als lid van het LVAB inschrijft, dan krijgt u alle aantallen die u nu doorgeeft aan LVAB lid prijzen, de namen en de keuzes geeft u pas door voor 10 september.

Ga nu bliksem vlug naar ons web www.lvab.be en vul uw aantallen in !

Dank bij voorbaat en welkom,

Voor het feestcomité LVAB, Dieter, Jessy, Toon

54321
(0 votes. Average 0 of 5)